Hoekunit Innovatieweg

Compacte hoekunit gelegen op zichtlocatie aan de Innovatieweg. Een unit die in het bouwplan voorzien is van een riante glaspartij en ideaal geschikt is voor een showroom functie op de begane grond en kantoor op de verdieping. Dankzij de overheaddeur is het makkelijk en snel om de showroom te vullen of leeg te halen. Een alternatief is om een tussenwand te plaatsen en daarmee de begane grond een opslaghal van 75 m² te maken en toch nog ca. 55 m² over te houden voor een prachtige showroom op de begane grond.

Elke unit zal worden opgeleverd conform een casco oplevering voorzien van een invoer elektra leidingen, meterkast, watermeter en invoer van een afgedopte rioleringsleiding (evt. te plaatsen naar wens koper).

Koper heeft de vrijheid de unit geheel naar eigen inzicht in te delen met scheidingswanden en qua gebruik. Het uitbreiden van verdiepingsvloeren tijdens de bouw behoort tot de mogelijkheden, tevens is afbouw en een turn-key oplevering bespreekbaar.

Technische kenmerken:

Parkeerplaatsen 4 plaatsen
Oppervlakte begane grond 133 m²
Oppervlakte verdiepingsvloer 56 m²
Vrije hoogte begane grond ca. 3,60 meter
Vrije hoogte verdiepingsvloer ca. 3,30 meter
Totale maximale vrije hoogte ca. 7,00 meter
Afmeting overheaddeur BxH 3,50m x 3,35m
Vloerbelasting 1.000 kg / m² voor de begane grond
   
Hoofddraagconstructie Staal
Dakconstructie Geisoleerde sandwichpanelen met kunststof dakbedekking
Verdiepingsvloer Kanaalplaatvloer

*De opgegeven technische kenmerken zijn onder voorbehoud uitwerking constructeur. Aan de opgegeven oppervlakten, hoogtematen, belastingen e.d. kunnen geen rechten worden ontleend. Afwerking, uiterlijk en soortgelijke zaken kunnen als gevolg van wet-/regelgeving gewijzigd worden. Ontwikkelaar en/of aannemer is niet verantwoordelijk voor wijzigingen die hierdoor kunnen ontstaan.

Bekijk hier de plattegronden*