Tussenunit Innovatieweg

Ideale startersunit met een bruikbaar vloeroppervlak en geschikt voor divers gebruik. Uitermate goed te gebruiken als kleinschalige fabricagelocatie of als opslag voor klein tot middelgrote materialen en/of voertuigen. Een moderne bedrijfsunit gelegen op een fantastische locatie, de plek om door te groeien.

Elke unit zal worden opgeleverd conform een casco oplevering voorzien van een invoer elektra leidingen, meterkast, watermeter en invoer van een afgedopte rioleringsleiding (evt. te plaatsen naar wens koper).

Koper heeft de vrijheid de unit geheel naar eigen inzicht in te delen met scheidingswanden en qua gebruik. Het uitbreiden van verdiepingsvloeren tijdens de bouw behoort tot de mogelijkheden, tevens is afbouw en een turn-key oplevering bespreekbaar.

Technische kenmerken:

Parkeerplaatsen 4 plaatsen
Oppervlakte begane grond 126 m²
Oppervlakte verdiepingsvloer 60 m²
Vrije hoogte begane grond ca. 3,60 meter
Vrije hoogte verdiepingsvloer ca. 3,30 meter
Totale maximale vrije hoogte ca. 7,00 meter
Afmeting overheaddeur BxH 3,50m x 3,35m
Vloerbelasting 1.000 kg per m² voor de begane grond
   
Hoofddraagconstructie Staal
Dakconstructie Geisoleerde sandwichpanelen met kunststof dakbedekking
Verdiepingsvloer Kanaalplaatvloer

*De opgegeven technische kenmerken zijn onder voorbehoud uitwerking constructeur. Aan de opgegeven oppervlakten, hoogtematen, belastingen e.d. kunnen geen rechten worden ontleend. Afwerking, uiterlijk en soortgelijke zaken kunnen als gevolg van wet-/regelgeving gewijzigd worden. Ontwikkelaar en/of aannemer is niet verantwoordelijk voor wijzigingen die hierdoor kunnen ontstaan.

Bekijk hier de plattegronden