Tussenunit

Een riante tussenunit met maar liefst 190 m² vloeroppervlak op de begane grond. Uitstekend te gebruiken voor elke ondernemer in het middensegment en zelfs nog groter. De verdiepingsvloer omvat totaal ca. 102 m². Alle indelingsmogelijkheden zijn vrij voor koper, zo is het mogelijk om op de verdieping een deel te gebruiken als kantoor en het resterende vloerdeel in zetten als extra opslagvloer. Dat is het voordeel van nieuwbouw, u kunt uw eigen indeling maken.

Elke unit zal worden opgeleverd conform een casco oplevering voorzien van een invoer elektra leidingen, meterkast, watermeter en invoer van een afgedopte rioleringsleiding (evt. te plaatsen naar wens koper).

Koper heeft de vrijheid de unit geheel naar eigen inzicht in te delen met scheidingswanden en qua gebruik. Het uitbreiden van verdiepingsvloeren tijdens de bouw behoort tot de mogelijkheden, tevens is afbouw en een turn-key oplevering bespreekbaar.

Technische kenmerken:

Parkeerplaatsen 6 plaatsen
Oppervlakte begane grond 190 m²
Oppervlakte verdiepingsvloer 102 m²
Vrije hoogte begane grond ca. 3,60 meter
Vrije hoogte verdiepingsvloer ca. 3,30 meter
Totale maximale vrije hoogte ca. 7,00 meter
Afmeting overheaddeur BxH 3,50m x 3,35m
Vloerbelasting 1.000 kg per m² voor de begane grond vloer
   
Hoofddraagconstructie Staal
Dakconstructie Geisoleerde sandwichpanelen met kunststof dakbedekking
Verdiepingsvloer Kanaalplaatvloer

*De opgegeven technische kenmerken zijn onder voorbehoud uitwerking constructeur. Aan de opgegeven oppervlakten, hoogtematen, belastingen e.d. kunnen geen rechten worden ontleend. Afwerking, uiterlijk en soortgelijke zaken kunnen als gevolg van wet-/regelgeving gewijzigd worden. Ontwikkelaar en/of aannemer is niet verantwoordelijk voor wijzigingen die hierdoor kunnen ontstaan.

Bekijk hier de plattegronden